ARKIVAATTEET ILONASTA!

Ilonasta löytyy monenlaisia neuleita, puserojaja tunikoja ja mekkoja kesän juhliin ja rientoihin. Myös isoja kokoja ja pieniä kaula-aukkoja.


ULKOILUUN JA RETKEILYYN ASUT NIIN NAISILLE KUIN MIEHILLEKIN!

Tuxerin mallistosta retkeilyhousut ja -takki, naisille kaunis tumma lila, miehille harmaa. Housuissa joustavat polvi- ja pylly'paikat', 58,90€. Naisten koot 38-46, miesten M-3XL. Takki myös mukavasti joustavaa materiaalia.

Naisille D-mitoituksella sail&ski-kesätakki, hinta 149€. Kokoja XS-4XL. Sail&ski-mallistosta verkkovuoriset tuulihousut niin miehille kuin naisillekin. Normaali- ja lyhytlahkeisina. 59,90€.

Sadesään tyylikäs takki Tuxer 64,90€.Koot S-3XL. Nyppyyntymättömät fleece-takit naisille, miehille ja tytöille. Sievin kumisaappaat kokoja 36-46.


Tyylikäs naisellinen jakku!

Kotimainen Muotitorppa Oy:n tekstiilinahkainen monikäyttöinen jakku ja tunika sekä pitsihelmaise topit ovat meidän valikoimissa. Mitoitus on täydellinen suomalaiselle naiselle! Kokoja XS-4XL, konepesun kestävä. Nyt myös punaisena.


Uudet ihanat Masai-tunikat tulivat! Kesän ihanissa kukkakuoseissa. Niissä on aikuisten naisten mitoitus: Hyvin istuvat, laskeutuvat sekä muotoja kauniisti peittävät.
Hinnat 74 €-149 €.


Muuta asumaan ihanaan PontNeuf-tunikaan!
Näista mukavista, helppohoitoisista ja laadukkaista tunikoista tulee varmasti LEMPIVAATTEESI!
Lähes kaikissa malleissa on isota taskut. Materiaali viskoosia. Kokoja XS-3XL. Tässä on malleja syksyn kuoseista. Suosituimmat tunikamallit ovat Isabella ja Maria.

MONIPUOLINEN VAATEVALIKOIMA

Muodikkaasta valikoimastamme löytyy tuotteita myös suurenmoisille naisille (kokoja 34-56/XS-4XL) sekä pienikaula-aukkoisia hakeville!

Näiden tunikojen ja puserojen lisäksi housuvalikoimamme on hyvä ja monipuolinen.
Ilonassa on  Laurien Emma Ihmehousut useissa lahkeen leveyksissä, pituuksissa ja väreissä, Ze-Ze:n Edit ja Elsa housut (59,90€) sekä Jade-housuja useissa malleissa. Wery Nicen super-stretch Pirre- ja Caramel-farkut seka CaraSkinny-superstretch-housut.

Irtokauluksella pienennät helposti ison kaula-aukon tai saat ryhtiä neuleeseen (35,90€ s-xl). Vartaloa muokkaavalla topilla tai alusmekolla muotoilet vartalostasi hiukaan hoikemman (29,90€)